4 x Land Cruiser for Taksthuset Nord

Onsdag, januar 4, 2023

Takstingeniørene i Taksthuset Nord rykker ut i all slags vær og uansett hvor utfordrende adkomst de har til takseringsobjektet. Derfor velger de Toyota Land Cruiser.

Taksthuset Nord innehar langt over 100 års erfaring og kompetanse innen all form for takst og leverer et bredt spekter av tjenester innen faget. I området fra Finnmark til Hamarøy bistår de med takst av naturskader, verditakster, landbrukstakst, boligtakst og mye mer.

Hvorfor har Taksthuset Nord valgt Toyota Land Cruiser?

- Fremkommelighet, fremkommelighet, fremkommelighet. For oss er det viktigste å komme oss frem uansett værforhold og hvilket terreng det er i området der vi skal taksere, da blir valget av kjøretøy ganske enkelt, sier takstmann Knut Flatebø.

Han trekker også frem driftsikkerheten og komforten som følger med en Toyota Land Cruiser, i tillegg til den gode servicen fra verkstedet og selgerne i Harila.

Tar seg frem, praktisk talt, overalt

Kontinuerlig firehjulsdrift og tilhørende MTMS (Multi-Terrain Management System) sørger for at bilen kan ta seg frem, praktisk talt, overalt. Den nye Land Cruiser har et system som varierer kraftfordelingen mellom for- og bakhjul etter forholdene.

Bilen har enda bedre fremkommelighet, takket være valg mellom hele tre forskjellige bakre differensialer - åpen, differensialsperre eller en ny Torsen Limited Slip Differensial (LSD) som øker stabiliteten i svingene ved at kraften på de ytre og indre hjulene fordeles ulikt.

Velger Toyota nesten hver gang

Totalt har gjengen i Taksthuset Nord eid over 20 Toyotaer seg i mellom. Knut står for syv av dem.

- Jeg har hatt to Hilux og to Landcruisere i næringsammenheng, resten er privatbiler. Bernhof har hatt hele fire Landcruisere, så vi er nok flinke til å skryte av bilen til hverandre, sier takstmannen.

For to av ingeniørene, Stein Tore og Even er dette deres første Toyota Land Cruiser.

- Vi kjører mellom 30.000 og 50.000 km hvert år i arbeidet vårt, da er det viktig at vi har god komfort og fremkommelighet. Ikke minst er det viktig for kundene våre at vi kommer oss frem til objektet vi skal taksere.

Drivverk, komfortutstyr og -funksjoner er lettbetjente under alle forhold. Få andre kan tilby Land Cruisers unike kombinasjon av kjøreegenskaper på veien og utenfor veien.

Vil du vite mer eller prøvekjøre en Toyota Land Cruiser?