Harila i Tromsø oppnår Miljøfyrtårn-sertifisering

Onsdag, august 23, 2023

Miljøansvar og bærekraft blir stadig viktigere i dagens samfunn. I en bemerkelsesverdig innsats for å redusere sin påvirkning på miljøet har Toyota og Lexus-forhandleren Harila i Tromsø nylig blitt tildelt Miljøfyrtårn-sertifiseringen.

Fra før av er samtlige lokasjoner i Harila miljøsertifisert.

Dette er et betydelig skritt mot en mer miljøvennlig drift, og bak denne prestasjonen står dedikerte ansatte som mekaniker Preben Sørensen og Teknisk leder Morten Steen.

Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som ønsker å dokumentere sin miljøinnsats og vise et ansvarlig samfunnsengasjement. For Harila Bilforhandler er denne sertifiseringen ikke bare et symbol på deres forpliktelse til miljøet, men også et bevis på deres ønske om å være en positiv kraft i lokalsamfunnet.

- Preben og Morten har spilt en avgjørende rolle i å drive sertifiseringsprosessen fremover, Gjennom deres engasjement, kunnskap og innsats har de ledet teamet mot å oppfylle de strenge kriteriene som er nødvendige for å oppnå Miljøfyrtårn-sertifiseringen, sier Plassjef Trond Johansen.

Inspirasjon på arbeidsplassen

Fra å identifisere områder der forbedringer kunne gjøres, til å implementere mer bærekraftige praksiser, har deres innsats vært en inspirasjon for hele organisasjonen.

Dette initiativet har ikke bare positive konsekvenser for miljøet, men det sender også en viktig melding til kundene. Kunder som velger Harila kan være trygge på at de handler med en virksomhet som tar aktivt ansvar for sin påvirkning på miljøet. Dette bidrar dermed til økt tillit og styrkede kundeforhold.

Harilas reise mot bærekraftig drift er en påminnelse om at selv i en bransje som bilhandel, er det mulig å gjøre betydningsfulle skritt mot miljøvennlighet.

Teknisk leder, Morten Steen

Som en pioner i sin bransje, har Harila vist vei for hvordan bedrifter kan integrere miljøansvar i deres kjernevirksomhet. Med Preben og Morten som eksempler på engasjerte medarbeidere, er det ingen tvil om at selskapet vil fortsette å være en positiv kraft for både miljøet og samfunnet i fremtiden.

Vil du lese mer om Harila og arbeidet vårt?