Innbyttekampanje på bruktbil

Mandag, september 19, 2022

Harila har fått inn mange nye bruktbiler og kjører i den forbindelse innbyttekampanje. Det betyr at du kan komme innom med bilen din uansett hvordan den ser ut eller kjører, så lenge du får kjørt den til Harila.

Når man leverer en bil hos opphuggeren får man en vrakpant på 3.000,-. Hos Harila får du nå minimum 20.000,-, altså 17.000,- mer ved kjøp av bruktbil for mer enn 150.000,-.

- Vi har fått inn masse nytt i bruktbilhallen, derfor kjører vi nå en kampanje. At vi må selge unna bruktbiler for å få plass i hallene våre gagner kunder som er på utkikk etter ny bruktbil i disse tider, sier salgskonsulent Magnus Tønder Albertsen.

Kampanje hos alle Harila-forhandlerne

Bor du i Alta, men finner en bruktbil i Vadsø gjelder den samme kampanjen. Ta kontakt med din nærmeste Harila-forhandler eller kontakt salgskonsulent som står oppført på bruktbilen så hjelper vi deg.

Kampanjen varer ut oktober 2022 og gjelder ved kjøp av bruktbil til mer enn 150.000,-.

Velkommen til en trygg bruktbilhandel

Vi tar innbytte – også brukt mot brukt. Vi kjøper også biler, uavhengig av merke og modell. Velkommen innom for en prat :)

«Kjøper man bruktbil hos forhandler er man beskyttet av forbrukerkjøpsloven som gir fem års reklamasjonsrett hvis det skulle vise seg å være noe feil med bilen. Kjøper man privat gjelder kjøpsloven, som gir to år reklamasjon. Dette kan ofte være vanskelig å håndtere, både for kjøper og tidligere eier.»

Oskar Langli, salgssjef hos Harila i Alta