Kjøp nye dekk hos oss – få med god garanti og gratis vehjelp

Mandag, desember 12, 2022

Blir Nokian-dekket ditt skadet får du et nytt dekk gratis. Du får også 24/7 veiassistanse kostnadsfritt.

Dersom du har uflaks og får ødelagt et Nokian Tyres Hakkapeliitta-dekk og det ikke kan repareres, erstatter Hakka-garantien (som er gratis) det ødelagte dekket med et nytt – helt kostnadsfritt.*

I tillegg til et nytt dekk får du gratis hjelp av veitjenesten i Norge, Sverige og Finland. Du får tauet bort bilen din gratis. Nokian Tyres dekker også andre reisekostnader og overnatting inntil 500 euro.*

Alt du trenger å gjøre er å aktivere Hakka-garantien for dine nye dekk. Om du trenger hjelp til å aktivere garantien, hjelper vi deg gjerne.

* Hakka-garantien gjelder i ett år fra dekkene ble kjøpt. Les mer om vilkår og begrensninger her >>

DEKKHOTELL HOS HARILA

Visste du at vi også har dekkhotell? Hvis du har dårlig med lagringsplass, eller gruer deg til å bytte dekk når sesongen skifter, gjør vi det for deg. Vi oppbevarer, tar en lett vask samt kontrollerer dine dekk mellom hvert hjulskift. Finner vi noe galt vil du få beskjed om det. Ser vi at du har behov for nye dekk, får du tilbud med beskrivelse av tilstand på de gamle hjulene i god tid før neste hjulskift.

6 STEG FOR Å SJEKKE OM DINE SOMMERDEKK ER KLARE FOR EN NY SESONG

  1. Sjekk mønsterdybden. Lovfestet minstedybde i Norge er 1,6 mm for sommerdekk. Nokian Tyres anbefaler imidlertid en mønsterdybde på minst 4 mm. Har du lavere mønsterdybde enn dette er dekkets sikkerhet kraftig redusert både når det gjelder bremselengde og vannplaning.
  2. Sjekk sideveggene og dekkenes sidebane. Du bør kontrollere at det ikke er noen sprekker, rift eller bulker på dekkenes overflate, da dette kan påvirke dekkets slitestyrke og i verste fall føre til at dekket eksploderer.
  3. Sjekk sporene i dekkene. Steiner og annet som sitter fast i sporene vil trenge dypere inn i dekket når bilen kjører, og kan påføre dekket skade og punktering. Eksempelvis kan du bruke en skrutrekker for å fjerne eventuelle steiner.
  4. Sjekk slitebanen på dekkene. Hvis bilen har feil hjulstilling kan dekkene bli fortere og ujevnt slitt. Dette gjør bilen mer ustabil, og gir dermed en mindre sikker og behagelig kjøring.
  5. Sjekk at alle dekkene er like slitt. Generelt sett vil dekkene foran slites raskere enn dekkene bak. Er dekkene ujevnt slitt, bør du bytte for- og bakdekk med hverandre. Har du to dekk som er bedre enn de to andre bør du, av sikkerhetsmessige grunner, montere dem foran.
  6. Sjekk lufttrykket i dekkene. Du bør sjekke lufttrykket regelmessig, siden riktig lufttrykk gjør bilen enklere å styre, samtidig som det reduserer bremselengden. Lavere lufttrykk enn anbefalt er også mer kostbart, siden dette påvirker strukturen i dekket og resulterer i høyere drivstofforbruk.

Kilde: nokiantyres.no

TOYOTA BETALINGSUTSETTELSE

Uforutsette utgifter kommer ofte når det passer som dårligst. Hos oss kan du låne penger til bilrelaterte kostnader som for eksempel reparasjon, service eller kjøp av dekk og utstyr.

Vi gir deg automatisk 3 måneder rente- og avdragsfri betalingsutsettelse.