Lavere kostnader og mer miljøvennlig

Sist endret
Tirsdag, september 13, 2022
Toyota Proace_totalrenovering

Flere velger Toyota Proace Electric

Toyota Proace er kjent for de fleste som en kvikk og lettkjørt varebil. Den kommer med to utstyrsgrader og to karosserilengder: Medium og Lang. Nå finnes den også som helelektrisk utgave, for de som ønsker å velge det miljøvennlige alternativet. Dette gjør den ideell for mange ulike type bedrifter.

Les mer om bilen her og registrer deg for et uforpliktende tilbud. 

– Etter at vi kjøpte den elektriske varebilen har dieselprisene skutt i været. Vi sparer enormt med kroner på å fylle med strøm, sier daglig leder Johnny Fjellberg som anslår at det koster rundt 1600 kroner å fylle tanken med diesel.

Les hvordan overgangen til elektrisk var for Totalrenovering. 

Toyota Proace Electric_elektromessa

Er du medlem av en av disse foreningene. Da har du medlemsfordeler hos Harila. 

Veldig mange bedrifter i Troms og Finnmark har fordeler på kjøp, leasing, finansiering, forsikring og serviceavtaler hos Harila gjennom sine medlemskap i forbund og foreninger. 

Har din bedrift vurdert å bytte til elbiler eller ønsker flere elektriske kjøretøy i bilparken bør du spørre din kontaktperson i Harila om fordeler. 

- Elbiler er meget kostnadseffektive og bedre for miljøet. Når du da i tillegg får bedre vilkår gjennom din bedrifts medlemskap begynner regnestykket å bli veldig hyggelig, sier Rune Karlsen hos Harila Tromsø. 

Per nå har vi nasjonale avtaler som gjelder for medlemmer av MEF, Nelfo, Byggmesterforbundet,  El-proffen, VetFamily, Rørkjøp, VVSEksperten, VVS Fagmannen, Bademiljø og Comfort.

Kom i kontakt med oss.