Markedets mest forutsigbare bilhold

Onsdag, november 23, 2022

I perioden vi er inne i nå finnes det få ting som er bedre enn forutsigbare utgifter, men det er dessverre ikke alt som er like forutsigbart. En post som kan variere mye, er utgiftene knyttet til bilhold. 

Nå får du mange fordeler ved å kjøpe en brukt Toyota hos Harila. 

  • 2 års serviceavtale
  • 1 år forsikring av bilen
  • 5 stk bilvask i vaskehallen (kun i Tromsø)

Harila tilbyr nå 2 års serviceavtale i tillegg til at vi dekker forsikring det første året ved kjøp av ny bruktbil.

- Det er en del usikkerhet i verden som gjør at flere velger å se etter billigere og mer forutsigbare løsninger når det kommer til bilhold. Der ønsker vi å bidra med å gjøre det så forutsigbart som mulig sier Runar Lind i Harila. 

Fordeler med å kjøpe en brukt Toyota 

Mange er avhengige av bil for å få logistikken til å gå opp, men ser at utgiftene med å eie bil er høye. Enkelte velger også å la være å kjøpe bil fordi det kan komme uforutsigbare utgifter i forbindelse med service og vedlikehold av bilen. 

Ved å kjøpe en brukt Toyota hos Harila vil de eneste utgiftene i tillegg til billån være drivstoff og bompenger (dersom du f.eks bor i Tromsø) som i utgangspunktet burde være høvelig forutsigbart. 

- Det å kunne fjerne disse uforutsigbare utgiftspostene håper vi kan hjelpe de som trenger bil, men som kanskje ikke har tatt seg råd til det, sier Runar.

Tilstandsrapport og Toyota Relax

I tillegg til forutsigbarheten du får gjennom de nevnte fordeler har vår takstmann også gått nøye gjennom hver enkelt bruktbil og lagt ved en tilstandsrapport. Derfor vet kunden hva han eller hun kjøper.

Dekk, bremser og andre sikkerhetssystemer sjekkes og fikses før Harila legger bilen ut for salg. Bruktbiler som er under 10 år gammel er også kvalifisert til Toyota Relax og har derfor garanti.

Biler i alle klasser

Harila har fått inn flere nye bruktbiler i det siste og har i dag biler i alle klasser klare til levering.

- Vi har inne alt fra Toyota Hilux til Toyota Yaris og vil kunne dekke de fleste bilbehov folk der ute sitter med. I tillegg har mange av bilene kjørt veldig kort og er nærmest som en nybil. Derfor har man i tillegg til serviceavtalen, forsikringen og fem gratis bilvask også garanti på bilen. 

*Gjelder ved kjøp av Toyota bruktbil hos Harila. Maksimal forsikringspremie opp til 20.000,- ink. trafikkforsikringsavgift. Kampanjeperiode: 25. november - 01. desember.