Ny start for Harila i Vadsø

Tirsdag, august 29, 2023

Vadsø, 24. august 2023

Et nytt kapittel begynner for bilentusiaster og kunder i Vadsø, da Harila feirer sin etterlengtede nyåpning. Etter omfattende oppgraderinger og moderniseringer er bilforhandleren nå klar med utvidede tjenester og fasiliteter som lover en forbedret opplevelse.

Oppgraderte fasiliteter for bilkjøpere

Bygningen har blitt pusset opp, inkludert det tidligere VW-lokalet. Blant nyhetene er en moderne vaskehall som gir kundene muligheten til å bevare bilens glans, samt et innovativt dekkhotell som gir bekvemmelig dekklagring og vedlikeholdsplass.

BYD gjør sin debut

Bilforhandleren har også nå fått plass til det innovative bilmerket BYD. Med romslige lokaler kan kunder nå utforske BYD's nyskapende modeller og bærekraftige transportløsninger.

Begeistret for fremtiden

Plassjefen Hans Kristiansen deler sin entusiasme:

"Vi er glade for å presentere de oppgraderte lokalene her hos Harila. Dette er et resultat av vårt ønske om å tilby kundene våre det beste, fra førsteklasses bilpleie til et bredere utvalg av kjøretøyalternativer."

I tillegg til at byggene er oppgraderte har også Harila Vadsø blitt godkjent som et servicepunkt for Skoda, en gladnyhet for alle som kjører merket i Øst-Finnmark.

Plassjef Hans Kristiansen
I forbindelse med åpningen av Harila Vadsø som servicepunkt for Skoda kan du også prøve noen av modellene fra merket.

Feiring av nyåpningen

Offisiell åpning: 30. august 2023, kl. 12:00. Det blir en festdag med spennende tilbud, deilige kaker, boller og brus. Salgssjefen for BYD vil gi innsikt i merket, mens ordføreren klipper snoren for å markere begynnelsen på dette nye kapittelet for Harila i Vadsø.

En forfriskende bilhandel

Med den etterlengtede nyåpningen er Harila i Vadsø klare for å levere en oppgradert bilhandelsopplevelse. Med fokus på kvalitet, innovasjon og kundetilfredshet, markerer denne nyåpningen en positiv utvikling for både Harila og lokalsamfunnet.