Rune Skaufel og familien kjøpte RAV4 Plug-in Hybrid – her er deres dom

Rune Skaufel og sønnen i sin RAV4 Plug-in Hybrid utenfor Harila i Alta.

Alta IF-treneren Rune Skaufel og familien har kjørt sin nye RAV4 Plug-in Hybrid i noen måneder nå. Her er deres dom.

De første eksemplarene av Toyotas RAV4 Plug-in Hybrid rullet ut på norske veier i september i fjor. Modellen har allerede rukket å bli en bestselger. Hos Harila i Alta er det solgt 45 eksemplarer hittil, og interessen for bilen bare øker.

Gir bilen toppscore

Håndballtreneren for Alta-IL Rune Skaufel er en av kundene som hadde lagt inn en bestilling på bilen. Han og familien fikk sitt eksemplar i begynnelsen av desember. Etter noen måneder med nybilen, gir de den toppscore.

– Det er en fantastisk bil til vårt bruk! Helt utmerket! Vi er kjempefornøyd, sier Rune Skaufel.

Alta-familien er langt fra de eneste som er strålende fornøyd med RAV4 Plug-in. Bilpressen har vært samstemt begeistret for Toyotas nye flaggskip. Med en rekkevidde på solide 75 km, 306 hestekrefter og 6 sekunder fra 0 til 100 km/t er det kanskje ikke helt overraskende.

Dette sier pressen om RAV4 Plug-in Hybrid >>

RAV4 Plug-in Hybrid på vinterføre

Les mer om RAV4 Plug-in Hybrid her >>

Et perfekt kompromiss

For Rune og kona var det første og fremst utseende som trigget – og det faktumet at det var en ladbar hybrid. De hadde lyst å kjøre elbil, men konkluderte med at de ikke orket å planlegge hvor de skulle lade neste gang. RAV4 Plug-in Hybrid viste seg å bli et veldig bra kompromiss.

I hverdagen brukes bilen til og fra jobb, håndballtreninger og andre gjøremål. Familien kjører i snitt tre til fire mil om dagen. Det er ikke ofte de kjører på langtur.

– Vi hadde gledet oss til å kjøre på elektrisk, og var spent på hvordan det ville fungere på vinterstid. Så langt har vi omtrent kun kjørt på el, sier Skaufel.

Historie med Harila

Rune Skaufel er godt kjent med bilforhandleren Harila. Da han flyttet til Alta på midten av 90-tallet for å spille håndball var Gunnar Harila (tidligere sjef for Harila og profilert håndballtrener) treneren hans. Han ble straks tatt under Harilas vinger, og hans første bil i Alta ble selvfølgelig en Toyota.

Skaufel har vært innom noen andre bilmerker og bilforhandlere etter sin første Corolla på 90-tallet, men nå er han tilbake hos Toyota og Harila.

– Nå har vi kommet hjem igjen, sier Skaufel og fortsetter:

– Vi synes denne modellen er veldig, veldig fin, med et moderne preg. Dessuten har den god plass inni. Jeg er over 1,90 og har plenty av plass.

Imponerende teknologi

Rune forteller at hele familien er storfornøyd med bilen. Den eldste sønnen, som akkurat har fått lappen, har okkupert bilen endel i vente på egen bil. Ellers er det han, kona og yngstemann på ti som bruker bilen i hverdagen. I tillegg til å ta dem fra A til B, lar de seg også underholde av teknologien.

– Vi er veldig fornøyd med utstyrspakken. Vi har enda ikke lært oss alt. Det dukker opp nye tekniske finesser og oppdagelser etter hvert som vi kjører, forteller Skaufel.

Familien er meget tilfreds med bilvalget sitt, og er sikker på at de vil bli godt ivaretatt som tilbakevendte kunder hos Harila i Alta.

–  Vi vet at vi alltid får veldig god service og kundebehandling hos Harila.

Les mer om RAV4 Plug-in Hybrid her >>

Rune Skaufel og sønnen Magnus hos Harila i Alta.

FORNØYDE KUNDER: Her er Rune Skaufel og yngste sønn hos Harila i Alta.