Tid for den årlige servicen?

Sist endret
Fredag, april 23, 2021
Verksted hos Harila

Sommerferien kommer raskere enn du tror. Planlegger du å ha bilen på service før du kjører ut på en lengre tur, kan det være lurt å være ute i god tid. 

3 gode grunner til å være ute i god tid: 

  • Erfaringsmessig har vi ofte lengre ventetid på verkstedet når ferien nærmer seg – og plutselig rekker du det ikke før du skal kjøre på ferie. 
  • Hvis det blir oppdaget feil på servicen, som f.eks. lekkasje på vannpumpen, trenger du du tid til å skifte pumpen før ferien - eller utbedre alle feil som eventuelt blir oppdaget på servicen. 
  • Har du en relativt ny bil er det stort sett ingen problem å forskyve litt på servicen – men husk at avtalen med gratis veihjelp, som de fleste merker tilbyr, utløper etter 12 måneder. Den forlenges automatisk når du tar din årlige service hos merkeforhandler. 

 

BESTILL SERVICE HER >>

 

Verd å vite om service på din bil

Det er viktig å følge serviceprogrammet til bilen din for å sikre dine rettigheter i forbindelse med garanti og reklamasjon. Et komplett servicehefte vil dessuten føre til en økning i bilens verdi. Årlig service anbefales også av sikkerhetsmessige grunner for at bilen fungerer akkurat som den skal, noe som reduserer sjansen for uforutsette reparasjoner.

Våre autoriserte merkeverksteder har spesialkompetanse på bilmerkene vi leverer, spesialverktøy til alle modellene og de nyeste sikkerhets- og fabrikkoppdateringene bilen din trenger. Du kan også være sikker på at det kun benyttes originale deler i arbeidet.

Vi har faste priser på service i henhold til prislister fra merkeimportør. Dersom bilen din trenger andre utbedringer eller ytterligere vedlikehold, informerer vi om pris på dette før vi starter arbeidet.

 

Originalservice hos Harila

Toyota Originalservice 

Benytter du Toyota Originalservice hos oss en gang i året vil du kunne få nye 12 måneder med vårt veihjelpsprogram Toyota Eurocare. Toyota Helsesjekk er også inkludert ved hver eneste service.

Vi er autorisert Toyota-verksted i Alta, Bardu, Finnsnes, Hammerfest, Tromsø og Vestre Jakobselv. 

Les mer om Toyota Service her >>

Kjøp nå, betal om tre måneder. Les om Toyota Betalinsutsettelse her >>

 

Toyota Økonomiservice 

Dette er en rimeligere service for deg med bil eldre enn 5 år.. Hos oss får du service hos fagfolkene du stoler på til en pris som tåler sammenligning. 

Les mer om Toyota Økonomiservice her >>

 

Volvo Originalservice 

Med Volvo Originalservice får du garantert originaldeler fra Volvo med livstidsgaranti, en personlig servicetekniker som kjenner akkurat din bil, og effektiv service som i de fleste tilfeller er unnagjort i løpet av en time. 

Når du velger Volvo Originalservice får du et år gratis Volvo veihjelp mellom hver service.* 

Vi er autorisert merkeverksted for Volvo i Alta og Vestre Jakobselv. 

Les mer om Volvo originalservice her >>

 

Lexus Service 

Vi tilbyr service som er skreddersydd for å ivareta deg og din Lexus. Vårt team av dyktige teknikere og servicespesialister sørger for et eksepsjonelt servicenivå. 

Vi er autorisert merkeverksted for Lexus i Alta, Bardu, Finnsnes, Hammerfest, Tromsø og Vestre Jakobselv. 

Les mer om Lexus Service her >>

 

Service Volkswagen

Hos Harila i Vadsø vi har spesialutdannede mekanikere og fagfolk som utfører bilservice, reparasjon og andre tjenester på bilmodeller fra Volkswagen.

Les mer om service og reparasjoner hos Volkswagen her >>

 

Nissan Service 

Når du tar med deg din Nissan til service hos oss får du fri mobilitet, prisløfte, Nissan Assistance og gratis tilstandskontroll. 

Når du bruker Nissan Originalservice, får du også 1 års gratis Nissan Veihjelp*. 

Vi har autorisert Nissan-verksted i Vadsø. 

Les mer om Nissan Service her >>

 

Betalingsutsettelse

Uforutsette utgifter kommer ofte når det passer som dårligst. Derfor gir vi deg muligheten til å låne penger til bilrelaterte kostnader som for eksempel reparasjon, service eller kjøp av utstyr fra Toyota-butikken.

Toyota Betalingsutsettelse gir deg automatisk 3 måneder rente- og avdragsfri betalingsutsettelse.

LES MER HER >>