Om bilen

En vinnende kombinasjon. Den har all elegansen du forventer av en kvalitetssedan og i tillegg byr den på Toyotas hybridfordeler med avansert teknologi og enestående ytelser. Resultatet gir deg en uvanlig god kjøreopplevelse.

Kampanjer
Camry
Utstillingsmodell

*SOLGT!* 

Utstillingsmodell: Toyota Camry Platinum

SPAR 65.000,- 

 

Toyota Camry utstillingsmodell

Elegant og romsling: Dette eksemplaret står utstilt i Tromsø, men kan flyttes mellom våre avdelinger. 

 

Sedan 4 dørs | Bensin Hybrid | Farge Attitude Black Mica | Skinn sort | Utstyrsgrad Platinum 

KJØP 

Tilbudspris kr. 487 642,- 

SPAR 65.000,- 

 

PRIVATLEIE

Kr. 3.190,- i måneden*

Rente 1,95%

Vinterhjul inkludert i prisen. 

Startleie 62.500,- 

3 års bindingstid / 30.000 km 

Gjelder utstillingsmodellen i butikk. Kan leveres på dagen. 

*Inkl. frakt, levering og reg. omkost. Startleie/etableringsomkost. 67.990,- Totalpris 182.758,- Med forbehold om endelig godkjennelse fra Toyota Financial Service. 

Camry Hybrid fremstår som en elegant sedan med høy kvalitet. Den slanke, moderne profilen er forsterket av nydesignede aluminiumfelger på 17’’ eller 18’’. Fronten har en bred grill og stilige LED-lykter.

Kupeen kombinerer førsteklasses håndverk med all den plassen og de praktiske løsningene du trenger. De langstrakte linjene i dashbordet forsterker inntrykket av plass foran, og i utformingen av førerplassen er det lagt vekt på at du skal finne en ideell kjøreposisjon.

Med den nye TNGA-plattformen (Toyota New Global Architecture) følger et høyt sikkerhetsnivå, utmerkede kjøreegenskaper og intuitiv, ny teknologi. TNGA gir nye Camry lavt tyngdepunkt, et velavstivet karosseri og avansert fjæring med MacPherson oppheng foran og doble fjærben bak. Det gir en bemerkelsesverdig veikontakt, høy komfort og en følelse av kontroll som er en forutsetning for virkelig kjøreglede.