Corolla 5-dørs
Om bilen

Toyota Corolla er tilbake – nå med 4. generasjons Hybridsystem. Stilig, effektiv og en glede å kjøre. 

Kampanjer
Corolla 5-dørs
Corolla 5d 1,8 Hybrid Active Tec

Rentekampanje 0,95 % 

COROLLA 5d 1,8 HYBRID ACTIVE TECH

 

Ved kjøp: kr. 388 700,- 

 

Privatleie: 2 990,- per mnd*

Innskudd: kr 50.000,-

Rente: 0,95% fastrente i 3 år

KM inkl: 15.000 per år

 

VINTERHJUL uten tillegg i prisen. 

 

*Pris inkl frakt, lev. og reg.omk. Etableringsgebyr 5490,- Totalpris kr 163.130.- Rente 0,95% i 3 år, deretter normal salgsrente. 3 års bindingstid. Kjørelengde 45 000 km. Forbruk/CO2/NOx: fra 3,7 l/mil, 85 g/km, 3,0 mg/km. Tilbudet gjelder så lenge lager varer. Avbildet modeller kan ha ekstrautstyr. Vi tar forbehold om skrivefeil.
Corolla 5-dørs
utstilling VJ

UTSTILLINGSMODELL (Vestre Jakobselv): 2.995,-/mnd*

 

Toyota Corolla, utstillingsmodell Vestre Jakobselv

GR Sport | 1,8 Hybrid | Farge rød og sort 

PRIVATLEIE

Kr. 2.995,- per mnd*

Rente 0,95%

Startleie: 23.968,- 

3 års bindingstid / 45.000 km

Gjelder utstillingsmodellen i butikk. Kan leveres på dagen. 

*Inkl. frakt, levering og reg. omkost. Startleie/etableringsomkost. 29.458,- Totalpris 137.278,- Med forbehold om endelig godkjennelse fra Toyota Financial Services.

Ekte kjøreglede

Toyotas hybrider gir kjøreglede. Hybridmotoren på 1,8 liter er smidig og kvikk i byen og gjør kjøringen enklere. Den nye Hybrid Dynamic Force-motoren på 2,0 liter, gir deg enda mer effekt, uten at det går ut over smidigheten. Uansett hvilken du velger, sørger begge for lavt forbruk og lave utslipp - og de bruker ingenting og slipper ikke ut noe når du kjører helelektisk.

Komfort og design

Kupeen i den nye Corolla er laget med tanke på komfort. Sportssetene gir kroppen din god støtte, holder deg på plass og er behagelige også på langkjøring. Rattet er plassert slik at det føles så naturlig som mulig slik at det ikke blir slitsomt å kjøre. På rattet har du knapper som styrer sikkerhetsfunksjoner, infotainment og lydanlegg slik at du kan ha hendene på rattet hele tiden. Varme i rattet er et viktig pluss i de kalde periodene av året.

Sikkerhet som standard

Toyota Safety Sense er standardutstyr i alle utstyrsgrader fordi vi setter sikkerheten for deg og dine passasjerer høyt. Dette unike sikkerhetssystemet har en rekke oppdaterte sikkerhetsfunksjoner som gjør det lettere å kjøre, samtidig som sikkerheten for alle i bilen blir bedre.

Utstyrsgrader

Corolla 5-dørs kommer med fire forskjellige utstyrsgrader: Sense, Active, Active Tech og Executive. Toyota Safety Sense er standardutstyr i alle utstyrsgrader.