Corolla Touring Sports
Om bilen

Toyota Corolla er tilbake. Touring Sports er stasjonsvogn-utgaven – stilig, effektiv og en glede å kjøre. 

Kampanjer
Corolla Touring Sports
Q4 2020

Rentekampanje 0,95 % 

COROLLA TS HYBRID ACTIVE TECH

 

Ved kjøp: kr. 399.000,- 

 

Privatleie: 2.995,- per mnd*

Innskudd: kr 50.000,-

Rente: 0,95% fastrente i 3 år

KM inkl: 15.000 per år

 

VINTERHJUL uten tillegg i prisen. 

 

*Pris inkl frakt, lev. og reg.omk. Etableringsgebyr 5490,- Totalpris kr 163.310.- Rente 0,95% i 3 år, deretter normal salgsrente. 3 års bindingstid. Kjørelengde 45 000 km. Forbruk blandet kjøring, utslipp CO2 og NOx: fra 0,45 l/mil, fra 101 g/km. Tilbudet gjelder så lenge lager varer. Avbildet modeller kan ha ekstrautstyr. Vi tar forbehold om skrivefeil.

Toyotas hybrider gir kjøreglede. Hybridmotoren på 1,8 liter er smidig og kvikk i byen og gjør kjøringen enklere. Den nye Hybrid Dynamic Force-motoren på 2,0 liter, gir deg enda mer effekt, uten at det går ut over smidigheten. Uansett hvilken du velger, sørger begge for lavt forbruk og lave utslipp - og de bruker ingenting og slipper ikke ut noe når du kjører helelektisk.

Komfortabel og praktisk

Kupeen i den nye Corolla er laget med tanke på komfort. Sportssetene gir kroppen din god støtte, holder deg på plass og er behagelige også på langkjøring. Rattet er plassert slik at det føles så naturlig som mulig slik at det ikke blir slitsomt å kjøre. På rattet har du knapper som styrer sikkerhetsfunksjoner, infotainment og lydanlegg slik at du kan ha hendene på rattet hele tiden. Varme i rattet er et viktig pluss i de kalde periodene av året.

Den nye Corolla Touring Sports er en stasjonsvogn som gir deg all den plassen du trenger, når du trenger den. I baksetene har passasjerene det like komfortabelt som de som sitter foran. Det rommelige bagasjeromme sluker det utroligste og baksetene kan raskt felles ned. Når du har hendene fulle, åpner du bagasjeromdøren automatisk med å sparke lett med foten under støtfangeren bak og aktivere sesoren som registrerer bevegelsen.

Sikkerhet som standard

Toyota Safety Sense er standardutstyr i alle utstyrsgrader. Det unike sikkerhetssystemet har en rekke oppdaterte sikkerhetsfunksjoner som gjør det lettere å kjøre, samtidig som sikkerheten for alle i bilen blir bedre. 

Utstyrsgrader

Corolla Touring Sports kommer med fire forskjellige utstyrsgrader: Sense, Active, Active Tech og Executive. Toyota Safety Sense er standardutstyr i alle utstyrsgrader.