Pris fra
150000

Harila har fått inn mange nye bruktbiler og kjører i den forbindelse innbyttekampanje. Det betyr at du kan komme innom med bilen din uansett hvordan den ser ut, kjører eller ikke kjører.

Når man leverer en bil hos opphuggeren får man en vrakpant på 3.000,-. Hos Harila får du nå minimum 17.000,- mer.

- Vi har fått inn masse nytt i bruktbilhallen, derfor kjører vi nå en kampanje. At vi må selge unna bruktbiler for å få plass i hallene våre gagner kunder som er på utkikk etter ny bruktbil i disse tider, sier salgskonsulent Magnus Tønder Albertsen.

Kampanje hos alle Harila-forhandlerne

Bor du i Alta, men finner en bruktbil i Vadsø gjelder den samme kampanjen. Ta kontakt med din nærmeste Harila-forhandler eller kontakt salgskonsulent som står oppført på bruktbilen så hjelper vi deg.

Kampanjen varer ut oktober 2022 og gjelder ved kjøp av bruktbil til mer enn 150.000,-.

Velkommen til en trygg bruktbilhandel

Vi tar innbytte – også brukt mot brukt. Vi kjøper også biler, uavhengig av merke og modell. Velkommen innom for en prat :)

«Kjøper man bruktbil hos forhandler er man beskyttet av forbrukerkjøpsloven som gir fem års reklamasjonsrett hvis det skulle vise seg å være noe feil med bilen. Kjøper man privat gjelder kjøpsloven, som gir to år reklamasjon. Dette kan ofte være vanskelig å håndtere, både for kjøper og tidligere eier.»

Oskar Langli, salgssjef hos Harila i Alta