NX
Pris fra
586 400
Om bilen

Luksuriøs kompakt SUV

Opplev Lexus NX 300h, en SUV som er skapt for å dra blikkene til seg med blant annet den barske grillen og de fremhevede LED-frontlysene. Den selvladende hybridteknologien gjør at du aldri trenger å lade med ledning.

Kampanjer
NX
NX Sport

Privatleie 3 390,-/mnd*

Leasingkampanje NX Sport

 

Startleie 110 000,-

Rente 0,5%

3 års bindingstid / 45.000 km

 

Vinterhjul uten tillegg i prisen. 

 

*Inkl. frakt, levering og reg. omkost. Startleie/etableringsomkost. 115.490,- Totalpris 237.530,- Rente 0,5% Bindingstid 3 år / 45.000 km. Viste modeller kan ha ekstrautstyr. Forbehold om trykkfeil. 

 

Leasingtilbudet kan tilpasses. Kontakt oss, så setter vi opp et tilbud som til deg. 

NX
utstillingsmodell q1 2020

UTSTILLINGSMODELL i butikk (Tromsø): F-SPORT Navi&Sound 

 

Image
Lexus NX

Farge Sonic White Metallic | Skinnseter | 4WD | Hybrid 

Kr. 4.200,- i måneden

Rente 0,50%

VINTERHJUL og gummimatter uten tillegg i prisen. 

Startleie 110.000,- 

3 års bindingstid / 45.000 km 

Gjelder utstillingsmodellen i butikk. Kan leveres på dagen. 

*Inkl. frakt, levering og reg. omkost. Startleie/etableringsomkost. 115.490,- Totalpris 266.690,- Med forbehold om endelig godkjennelse fra Lexus Financial Services.

NX
Utstillingsmodell q1 2021

UTSTILLINGSMODELL i butikk (Tromsø): Excecutive Navi&Sound 

 

Image
Lexus NX utstillingsmodell grønn

Farge Terrane Khaki | Skinnseter | 4WD | Hybrid 

Kr. 4.100,- i måneden

Rente 0,50%

VINTERHJUL og gummimatter uten tillegg i prisen. 

Startleie 110.000,- 

3 års bindingstid / 45.000 km 

Gjelder utstillingsmodellen i butikk. Kan leveres på dagen. 

*Inkl. frakt, levering og reg. omkost. Startleie/etableringsomkost. 90 928,- Totalpris 263.090,- Med forbehold om endelig godkjennelse fra Lexus Financial Services.

En mellomstor hybrid-suv som har blitt en stor favoritt

Den særpregede nye NX 300h står bredt og trygt, med sin dristige Lexus ”spindelgrill” og elegante LED – lys foran og bak. Nesten like mye moderne kunst som en bil – nye NX 300h er en SUV man legger merke til. For å skape de skarpe, men likevel flytende linjene, hentet Lexus – designerne inspirasjon fra den intrikate skjønnheten i smeltet metall. Nærm deg NX, og dørhåndtakene lyser opp for å hilse deg velkommen. I fronten markeres linjene av trippelprojiserende LED – hovedlys og pilspissformede kjørelys. Bak projiserer smykkelignende LED – baklys vår ”L” – emblem, og bidrar til å fremheve crossovermodellens kraftige former.

Nye NX 300h leverer 197 hk med superjevn effekt. Forbløffende nok er CO2 utslippene ved blandet kjøring bare 117 g/km*, og drivstofforbruket er fra 5,1 l/100 km*

Du sitter høyt hevet over de fleste andre i trafikken, og kan nyte utsikten fra de svære komfortable setene. S-Flow-klimaanlegget sørger for friskt innemiljø i alle typer vær. Anlegget styrer bare klimaet til de setene som er i bruk. For enkel manøvrering får du bilder fra fire frittstående kameraer på panoramavisningsskjermen som forenkler manøvreringen i trange kjøresituasjoner. Kameraene befinner seg på frontgrillen, sidespeilene (kameraene virker også når de er brettet inn) og bakluken – med skjermbaserte digitale retningslinjer for problemfri manøvrering.

Med nye NX 300h får du mulighet til å nyte godt av det aller siste innen multimediateknologi. Dette omfatter Lexus Premium Navigation og Lexus Connected Services som Google Street View®. Det kan til og med hjelpe deg å beregne den mest miljøvennlige veistrekningen.

5 Stjerner i EURO NCAP

Nye Lexus NX 300h har blitt tildelt toppscore med 5 stjerner i den prestisjefylte Euro NCAP. Resultatet for alle de testede områdene var langt over minimumskravet for å oppnå fem stjerner. Dette gjør NX 300h til den av de sikreste bilene i sin klasse. Testprogrammet består av 4 områder, voksen og barn i bilen, beskyttelse av fotgjenger, og siden 2009, sikkerhetsassistanse. Sistnevnte inkluderer reduksjon av skade og formildende funksjoner som automatisk nødbrems, elektronisk stabilitetskontroll og hastighetsbegrensning. Lexus NX 300h oppnådde henholdsvis 82 % beskyttelse av barn og voksne i bilen, 69 % for fotgjengerbeskyttelse og 71 % for sikkerhetsassistanse. Lexus Safety System+ er standard på alle varianter.

Nye NX 300h er utviklet for å redusere førertretthet, blant annet ved hjelp av den ekstra brede projeksjonsskjermen (Head Up Display) som vises på frontruten foran føreren. Den bidrar til at du lettere kan konsentrere deg om veien foran deg. Filassistenten holder deg i riktig fil, og automatisk fjernlys blender ned ved behov. For å hjelpe til med å unngå fare, benytter kollisjonsvernsystemet millimeterbølgeradarteknologi som registrerer gjenstander forut – og systemet aktiverer bremsene og strammer setebeltene hvis det er nødvendig. Og dersom bilen skulle bli involvert i en kollisjon, vil du og passasjerene være beskyttet av en kraftig sikkerhetscelle og åtte kollisjonsputer.

Forbruk blandet kjøring, utslipp CO2: 7,27 l/100km, 167 g/km. 

*For NX 300h AWD Comfort

Lexus NX i vintermiljø

Forbruk blandet kjøring, utslipp CO2: 7,27 l/100km, 167 g/km. 

Kontakt oss