Qashqai
Pris fra
396 000
Om bilen

Dette er en helt ny utgave av vår crossover-SUV med ny teknologi, størrelse og design. 

Klar for prøvekjøring hos Harila i Alta og Vadsø. 

Nyhet hos Harila - Alta og Vadsø

Helt nye Nissan Qashqai er tøffere og bedre utstyrt enn noensinne. Den er også sikrere, takket være nye sikkerhetsteknologier og kjøreassistenter som gir topp sikkerhet til alle i bilen. 

I tredje generasjon Nissan Qashqai får du mer plass til folk, og mer plass til bagasje i tillegg til at kvalitetsfølelse og eksklusivitet er hevet et solid hakk opp.

Den er også bygget på en ny plattform, som gjør at man reduserer vekt og øker stivhet i karosseri, slik at bilen ikke veier noe mer selv om den nå får langt mer utstyr.

LED-lyktene er oppgradert med mer spesifikt smarte lys, noe som gjør kjøring i mørket langt sikrere siden man ikke trenger å dimme ned alt av fjernlys – noe som jo er veldig greit her nord.  

Modellen er utstyrt med en 12,3 tommers ny skjerm og et nytt head-up display som dekker et område på 10,8 tommer. Og enda mer teknologi har fått plass i bilen. 

For deg med barn er de praktiske bakdørene som åpnes opp til 85 grader helt super. Gulvet bak er senket 20 mm for enklere inn og utlastning. 

 

Klar for en prøvetur? Kontakt oss, så avtaler vi en tid. 

HARILA VADSØ: Hans Kristiansen | 959 90 483 | hans.kristiansen@moller.no 

HARILA ALTA NISSAN: Magne Wilhelmsen | 911 07 902 | magne@alta-autosenter.no

Nissan Qashqai i Alta

 

Inkl. frakt og levering Harila Alta/Vadsø

Kontakt oss

CAPTCHA
Dette er et spørsmål for å teste om du er en menneskelig besøkende og for å hindre automatiserte spammeldinger.