Tiguan
Pris fra
473 600
Om bilen

Den nye SUV-en Volkswagen Tiguan byr på mer kraft, lavere forbruk, høyere komfort og flere nettbaserte funksjoner enn tidligere. I Tiguan har du høy sittestilling og bakkeklaring – og god plass for hele familien.  

Den nye Tiguan

Motor 150 - 320hk

Drivstofforbruk blandet kjøring fra 1,6l/100 km

Bakkeklaring ca 19-20cm

CO2-utslipp fra 38g/km

Bagasjeromsvolum inntil 615 liter (1655 seterygg nede)

Ladbar hybrid – Kjør inntil 49 km uten utslipp

Tiguan eHybrid er en romslig og sportslig familiebil i ett. Med hele 245 hk (180 kW), et dreiemoment på solide 400 Nm og akselerasjon fra 0-100 km/t på 7,5 sekunder er Tiguan eHybrid en sprek og fullverdig familie-SUV som byr på inntil 49 km elektrisk rekkevidde (13 kWt netto) og et bagasjerom på 476 liter. 

Har du behov for å frakte båten til hytta på henger? Tiguan eHybrid kan utstyres med tilhengerfeste for last på inntil 750 kg (uten bremser) og 1800 kg (med bremser). Totalvekt taklast er på 75 kg for frakt av sykler og skiboks.

Tiguan eHybrid starter alltid i full elektrisk modus, E-MODE, så lenge batteriet er tilstrekkelig ladet. Dette vil være tilstrekkelig for svært mange ut fra gjennomsnittlig daglig kjørelengde. Systemet gjør det også mulig å spare elektrisk kraft til senere, for eksempel til kjøring gjennom bysoner med utslippskrav.

Tiguan eHybrid kan kjøres elektrisk i hastigheter opptil 130 km/t. I hybridmodus får den elektriske motoren hjelp av en effektiv TSI-bensinmotor. Disse to motorene sammen leverer imponerende ytelser, og den elektriske motoren gir et ekstra «boost» i GTE-modus. Ved et enkelt trykk på GTE-knappen, aktiveres begge systemene og maks systemeffekt. 

Volkswagen Tiguan eHybrid hos Harila Vadsø

ENDELIG PÅ PLASS: Nye Volkswagen Tiguan er på plass hos oss i Vadsø. Velkommen innom! 

Kontakt oss

CAPTCHA
Dette er et spørsmål for å teste om du er en menneskelig besøkende og for å hindre automatiserte spammeldinger.