Nye Yaris Hybrid
Om bilen

Takket være et kompakt design, en rommelig kupé og de smidige kjøreegenskapene har Yaris lenge vært Norges mest elskede småbil og Toyotas bestselger i Europa. Nå kommer fjerde generasjon som gir deg mer av alt. Er du klar for det nye?

Design

Toyota Yaris Hybrid i bymiljø

Bilen er designet med lidenskap og har fått et uttrykksfullt utseende som passer inn i tiden, med avrundede former inspirert av den japanske kuromamebønnen. Den har et sterkt og dynamisk uttrykk med bred sporvidde som sørger for å holde bilen tett og stabilt til veien.

Mindre utslipp, mer effekt

Toyota Yaris Hybrid i bymiljø

Toyotas hybridteknologi har blitt kontinuerlig forbedret i mer enn 20 år. Det nyter nyeste Yaris godt av. Bilens nyutviklede litium-ion batteri som er lettere enn før og leverer rask og ren energi. Hybridsystemet sikrer også mer enn 19 % forbedring av Yaris drivstofføkonomi og C02-utslipp med 86 g/km. Yaris Hybrid vil kunne kjøre helt elektrisk over halvparten av tiden i gjennomsnitt. Den vil også kunne kjøre elektrisk i hastigheter opp mot 130 km/t. Med en 1,5 liters tresylindret hybridmotor får den 114 hk, og akselerer naturlig fra 0-100 km/t på 10,3 sekunder.

Utvidet Safety Sense

Toyota Yaris Hybrid i bymiljø

Vår nyeste Yaris Hybrid er bygd og utstyrt for å være den sikreste Yarisen vi noen gang har laget. Bilens Safety Sense-pakke er full av avansert teknologi som gjør kjøringen enklere og tryggere. Du får blant annet et system for kollisjonsvern som gjenkjenner fotgjengere uansett tid på døgnet, samt syklister i dagslys. Bilen får også smart, adaptiv fartsholder, skiltlesing og filsentreringsassistanse.

Inspirert teknologi

Skjermen på dashboardet i nye Toyota Yaris Hybrid

Yaris Hybrid lar deg bruke alt av dagens teknologi. Sømløst design og intuitiv integrasjon gjør det enkelt å koble til telefonen din via Apple CarPlay, bilen er også klargjort for Android Auto. 3D-kartene kan oppdateres via nettet og perfekt lydgjengivelse får du via lydanlegget i velkjent kvalitet fra JBL. På frontrutedisplayet på 10" projiseres nøkkeldata og advarsler, navigasjonsinfo og fartsgrenser lett tilgjengelig i førerens synsfelt.