Service/vedlikehold

Verksted i Tromsø

Det er viktig å følge serviceprogrammet til bilen din for å sikre dine rettigheter i forbindelse med garanti og reklamasjon. Årlig service anbefales også av sikkerhetsmessige grunner, for at bilen fungerer akkurat som den skal, noe som reduserer sjansen for uforutsette reparasjoner. 

Våre autoriserte merkeverksteder har spesialkompetanse på bilmerkene vi leverer, spesialverktøy til alle modellene og de nyeste sikkerhets- og fabrikkoppdateringene bilen din trenger. Du kan også være sikker på at det kun benyttes originale deler i arbeidet.

Vi har faste priser på service i henhold til prislister fra merkeimportør. Dersom bilen din trenger andre utbedringer eller ytterligere vedlikehold, informerer vi om pris på dette før vi starter arbeidet.

 

  Book tid 

 

Toyota Originalservice 

Benytter du Toyota Originalservice hos oss en gang i året vil du kunne få nye 12 måneder med vårt veihjelpsprogram Toyota Eurocare. Toyota Helsesjekk er også inkludert ved hver eneste service.

Tar du årlig service hos oss forlenges også garantien med hele 12 måneder helt til din Toyota fyller 10 år. Garantien kalles Toyota Relax. 

Vi er autorisert Toyota-verksted i Alta, Bardu, Finnsnes, Hammerfest, Tromsø og Vestre Jakobselv. 

Les mer om Toyota Service her >>

 

Toyota Express Service 

Som næringskunde tilbyr vi deg service/vedlikehold på bare 60 minutter. Tidsbesparende og effektivt for din bedrift og dine ansatte. 

Les mer om Toyota Express Service her >>

 

Toyota Økonomiservice 

Dette er en rimeligere service for deg med bil eldre enn 5 år.. Hos oss får du service hos fagfolkene du stoler på til en pris som tåler sammenligning. 

Les mer om Toyota Økonomiservice her >>

 

Volvo Originalservice 

Med Volvo Originalservice får du garantert originaldeler fra Volvo med livstidsgaranti, en personlig servicetekniker som kjenner akkurat din bil, og effektiv service som i de fleste tilfeller er unnagjort i løpet av en time. 

Når du velger Volvo Originalservice får du et år gratis Volvo veihjelp mellom hver service.* 

Vi er autorisert merkeverksted for Volvo i Alta og Vestre Jakobselv. 

Les mer om Volvo originalservice her >>

 

Lexus Service 

Vi tilbyr service som er skreddersydd for å ivareta deg og din Lexus. Vårt team av dyktige teknikere og servicespesialister sørger for et eksepsjonelt servicenivå. 

Vi er autorisert merkeverksted for Lexus i Tromsø og Hammerfest. Du kan også levere din Lexus til service hos våre andre Toyota-verksteder i Harila, og beholde de samme garantiene som i Tromsø og Hammerfest. 

Les mer om Lexus Service her >>

 

Service Volkswagen

Hos Harila i Vadsø vi har spesialutdannede mekanikere og fagfolk som utfører bilservice, reparasjon og andre tjenester på bilmodeller fra Volkswagen.

Les mer om service og reparasjoner hos Volkswagen her >>

 

Nissan Service 

Når du tar med deg din Nissan til service hos oss får du fri mobilitet, prisløfte, Nissan Assistance og gratis tilstandskontroll. 

Når du bruker Nissan Originalservice, får du også 1 års gratis Nissan Veihjelp*. 

Vi har autorisert Nissan-verksted i Vadsø. 

Les mer om Nissan Service her >>