Kåret til «Årets beste bilkjøp»

Sist endret
Mandag, desember 20, 2021
RAV4 Plug-in Hybrid i vintermiljø

RAV4 Plug-in Hybrid fortsetter å imponere. Dette sier bilekspertene om Toytas nye flaggskip. 

Venter du på levering av din nye RAV4 Plug-in Hybrid? Eller har du allerede fått den? Da har du gjort et godt kjøp. Årets beste, ifølge Motor

Helelektrisk i hverdagen

Toyotas nye flaggskip har høstet gode anmeldelser i stort sett alt av magasiner, aviser og nettsteder som skriver om bil – og det lenge før bilen kom til Norge. Nå er den her, og Motor kårer bilen til «Årets beste kjøp». 

Toyota RAV4 setter en ny standard for ladehybridenes elektriske rekkevidde. På en del andre viktige områder har den satt standarden for lengst. I sum gjør dette modellen verdig tittelen «Årets beste bilkjøp». 

Motor 27. november 2020

Magasinet mener bilen har alle de egenskapene vi nordmenn krever av en fullverdig familiebil: SUV-formatet, firhjulsdrift, hengerfeste og god bagasjeplass. I tillegg kommer den lengst på strøm av dagens ladbare hybrider. 

Ifølge Statistisk sentralbyrå kjører vi privatbilene våre i gjennomsnitt 33 kilometer hver dag. Det betyr at man teoretisk sett kan kjøre på strøm hele tiden. 

Se priser og leasingeksempler her >>

RAV4 Plug-in Hybrid settes på lading utenfor hus

Terningkast 6 

Tidligere i høst trillet VG en 6-er på terningen. Avisen skriver at RAV4 Plug-in Hybrid – i tillegg til sin reelle 75 kilometer rekkevidde – er lynrask, har god plass og vurderes til et svært godt økonomisk kjøp. 

Dette er den perfekte ladehybriden for deg som har hytte. Denne RAV-en tar deg nemlig hele 75 kilometer – bare på elektrisk kjøring, og den kan trekke en 1500 kg tilhenger. I tillegg har den firehjulstrekk. 

VG 28. august 2020

Også TV2s Broom-redaksjonen lar seg imponere. Kjøreopplevelsen beskrives som meget god, med god komfort og god støyisolering. I tillegg mener Brooms anmelder at bilen også kjører bra for dem som ønsker en litt mer aktiv kjøring. 

Det som er ekstra gledelig å melde, er at nykommeren også kjører bra hvis du ønsker litt mer aktiv kjøring. Styringen er presis og godt vektet – til denne bilklassen å være. Med rett over 300 hk på toppen av dette, er bilen rett og slett litt engasjerende å ratte.

TV2.no 30. august 2020

Nye RAV4 kjører bedre enn noen gang. Den er raskere enn noen gang, og du får klasseledende rekkevidde. 

TV2.no 30. august 2020

Frontlystene på en RAV4 Plug-in Hybrid

Flere omtaler 

Om du fortsatt ikke er helt overbevist, har vi samlet sammen noen flere omtaler på RAV4 Plug-in Hybrid for deg. 

Finansavisen: – Her har Toyota virkelig truffet blink 

Dagens Næringsliv: Toyota RAV4 Plug-in Hybrid – en kommende bestselger 

Motor: Rekkevidde-knockout

Bil og motor-bloggen: Prøvekjøring: RAV4 Plug-in Hybrid