Hopp til innholdet
Åpent 08:00 - 16:00
Betongveien 3, 9515 Alta
Les mer
Åpent 07:30 - 16:00
Botnhågveien 31, 9300 Finnsnes

Harila Finnsnes fører følgende bilmerker

Les mer
Åpent 08:00 - 16:00
Finnmarksveien 56, 9602 Hammerfest

Harila Hammerfest fører følgende bilmerker

Les mer
Åpent 08:00 - 16:00
Skiferveien 2, 9511 Alta

Harila Motor (Alta) fører følgende bilmerker

Les mer
Åpent 08:00 - 16:00
Tanaveien 8, 9800 Vadsø

Harila Motor (Vadsø) fører følgende bilmerker

Les mer
Åpent 07:30 - 17:00
Skattørvn. 44, 9018 Tromsø

Harila Tromsø fører følgende bilmerker

Les mer
Åpent 07:30 - 15:30
Nordvarangerveien 652, 9802 Vestre Jakobselv

Harila Vestre Jakobselv fører følgende bilmerker

Les mer
Åpent 08:30 - 16:00
Skattørvn. 44, Tromsø

Lexus Tromsø fører følgende bilmerker

Les mer

OM HARILA

Mer enn bare bil

I Harila har det i lang tid vært tradisjon for å yte det lille ekstra for våre kunder. Våre kunder skal behandles som gjest i vårt eget hjem.

Om oss

I dag har Harila lokasjoner spredt utover Nord-Troms og Finnmark. Fordelt på våre lokasjoner er vi forhandler av bilmerkene Toyota, Lexus, Volvo, Volkswagen, BYD og Skoda.

Vi er godkjent merkeverksted for alle merkene vi forhandler ved de respektive lokasjonene, og vi er servicepunkt for Audi ved Harila Motor (Alta, tidligere Alta Motor) og for Nissan ved Harila Vadsø.

I tillegg til våre nybil-merker har vi også en rekke bruktbiler ved alle våre lokasjoner, og er behjelpelig med frakt mellom lokasjonene.

Historien

Harilas historie strekker seg helt tilbake til en hulsteinsfabrikk og maskinentreprenørfirma i Vestre Jakobselv på 1950-tallet.

Etter hvert begynte vi å forhandle bil, den gang under navnet Brødrene Harila.

Med årene har vi utvidet og i dag har vi lokasjoner i Alta, Vadsø, Vestre Jakobselv, Hammerfest, Finnsnes og Tromsø – og resten, det er historie.

Bli en Harilianer

Vi har lokasjoner spredt ut over Nord-Troms og Finnmark, og vi har ofte behov for ny kompetanse til spennende jobber. Har vi ingen ledige stillinger ute må du gjerne sende en åpen søknad!

Samfunnsengasjement

Som en solid brikke i det lokale næringslivet i Nord-Norge har vi et ansvar for lokalsamfunnene vi er en del av. Derfor er vi samarbeidspartnere med diverse lokale lag og foreninger.

Tromsø Idrettslag

Harila har hatt et godt samarbeid med TIL i over 30 år. I dag er vi draktpartner, partner i Protil og er fast billeverandør til klubben.

Alta Idrettsforening

Siden 1988 har har vi samarbeidet med Alta IF. Harila har bidratt med støtte til både håndball, fotball og ski, med primært fokus på idrett for barn og unge.

Finnmarksløpet

Harila har samarbeidet med Finnmarksløpet i over ti år. Under løpet er en stor del av bilparken ute på veiene, og leiebilene fra Harila frakter veterinærer, løpsledere, journalister og fotografer rundt i Finnmark.

Daniel Stock

Daniel Stock har allerede etablert seg i norgestoppen, men målet er verdenstoppen. Vi følger spent med – og heier på veien! Vadsø-væringen disponerer en Lexus RZ450e fra Harila.

IL Polarstjernen

Polarstjernen IL er idrettslaget i Vestre Jakobselv, som har lag for både fotball, ski, skiskyting og sykkel. Gjennom vår støtte til IL Polarstjernen er vi med på satsingen på unge utøvere i Vestre Jakobselv.

Hammerfest Arena

Harila har bidratt i byggingen av ny idrettsarena i Hammerfest for å gi barn, ungdom og voksne i Hammerfest treningsfasiliteter i en topp moderne storhall.