Hopp til innholdet
Åpent 08:00 - 16:00
Betongveien 3, 9515 Alta
Les mer
Åpent 07:30 - 16:00
Botnhågveien 31, 9300 Finnsnes

Harila Finnsnes fører følgende bilmerker

Les mer
Åpent 08:00 - 16:00
Finnmarksveien 56, 9602 Hammerfest

Harila Hammerfest fører følgende bilmerker

Les mer
Åpent 08:00 - 16:00
Skiferveien 2, 9511 Alta

Harila Motor (Alta) fører følgende bilmerker

Les mer
Åpent 08:00 - 16:00
Tanaveien 8, 9800 Vadsø

Harila Motor (Vadsø) fører følgende bilmerker

Les mer
Åpent 07:30 - 17:00
Skattørvn. 44, 9018 Tromsø

Harila Tromsø fører følgende bilmerker

Les mer
Åpent 07:30 - 15:30
Nordvarangerveien 652, 9802 Vestre Jakobselv

Harila Vestre Jakobselv fører følgende bilmerker

Les mer
Åpent 08:30 - 16:00
Skattørvn. 44, Tromsø

Lexus Tromsø fører følgende bilmerker

Les mer

VERKSTED

Service og vedlikehold

Vi hjelper deg med å ta vare på bilen din.

Det er viktig å følge serviceprogrammet til bilen din for å sikre dine rettigheter i forbindelse med garanti og reklamasjon.

Årlig service anbefales også av sikkerhetsmessige grunner, for at bilen skal fungere og for å redusere sjansen for uforutsette reparasjoner. En fullstendig servicehistorikk fra merkeverksted er også med på å holde bilens annenhåndsverdi høy.

Våre autoriserte merkeverksteder har spesialkompetanse på bilmerkene vi leverer, spesialverktøy til alle modellene og de nyeste sikkerhets- og fabrikkoppdateringene bilen din trenger. Du kan også være sikker på at det kun benyttes originale deler i arbeidet.

Vi har faste priser på service i henhold til prislister fra merkeimportør. Dersom bilen din trenger andre utbedringer eller ytterligere vedlikehold, informerer vi om pris på dette før vi starter arbeidet.

Toyota Originalservice

Benytter du Toyota Originalservice hos oss en gang i året vil du kunne få nye 12 måneder med vårt veihjelpsprogram Toyota Eurocare. Toyota Helsesjekk er også inkludert ved hver eneste service.

Tar du årlig service hos oss forlenges også garantien med hele 12 måneder helt til din Toyota fyller 10 år. Garantien kalles Toyota Relax.

Vi er autorisert Toyota-verksted i Alta, Finnsnes, Hammerfest, Tromsø og Vestre Jakobselv.

Toyota Express Service

Som næringskunde tilbyr vi deg service/vedlikehold på bare 60 minutter. Tidsbesparende og effektivt for din bedrift og dine ansatte.

Toyota Økonomiservice 

Dette er en rimeligere service for deg med bil eldre enn 5 år. Hos oss får du service hos fagfolkene du stoler på til en pris som tåler sammenligning.

Volvo Originalservice 

Med Volvo Originalservice får du garantert originaldeler fra Volvo med livstidsgaranti, en personlig servicetekniker som kjenner akkurat din bil, og effektiv service som i de fleste tilfeller er unnagjort i løpet av en time.

Når du velger Volvo Originalservice får du et år gratis Volvo veihjelp mellom hver service.*

Vi er autorisert merkeverksted for Volvo i Alta og Vestre Jakobselv.

Lexus Service 

Vi tilbyr service som er skreddersydd for å ivareta deg og din Lexus. Vårt team av dyktige teknikere og servicespesialister sørger for et eksepsjonelt servicenivå.

Vi er autorisert merkeverksted for Lexus i Tromsø og Hammerfest. Du kan også levere din Lexus til service hos våre andre Toyota-verksteder i Harila, og beholde de samme garantiene som i Tromsø og Hammerfest.

Volkswagen Service

Hos Harila i Vadsø og Harila Motor i Alta har vi spesialutdannede mekanikere og fagfolk som utfører bilservice, reparasjon og andre tjenester på bilmodeller fra Volkswagen.

Skoda Service

Hos oss står dyktige og profesjonelle medarbeidere klare til å hjelpe deg. Alle våre verkstedansatte er sertifiserte og har en unik spesialkompetanse på bilmodellene fra Škoda, noe som betyr at din bil er i trygge hender når du leverer den til service.

BYD Service

Følg serviceintervallen på din BYD hos våre godkjente BYD-merkeverksteder (Alta og Vadsø) for å sørge for at fabrikkens serviceprogram blir fulgt opp og garantibetingelsene opprettholdes.

Nissan Service 

Når du tar med deg din Nissan til service hos oss får du fri mobilitet, prisløfte, Nissan Assistance og gratis tilstandskontroll.

Når du bruker Nissan Originalservice, får du også 1 års gratis Nissan Veihjelp*.

Vi har autorisert Nissan-verksted i Vadsø.