Veldig mange velger Toyota når de får høre om dette

Mandag, september 4, 2023

Tar du din Toyota inn til originalservice hos Harila får du automatisk ett år Toyota Relax Garanti, uten ekstra kostnad. Det er en drømmeordning for Toyota-eiere, stråler de ansatte på Harila. 

– Når garantien går ut etter bilen har blitt 5 år kan man få utvidet garantien med opptil 10 år hvis man tar original Toyota-service. Det er en lojalitetsgaranti. Hvis kunden bruker oss får de goder tilbake i form av utvidet garantitid, forklarer Cato Dahl Karlsen.  

Cato er en av de dedikerte kunderådgiverne du møter hos Harila Tromsø. Han er full av lovord om Toyota Relax Garanti som trådte i kraft fra januar i 2022. 

– Vi er veldig fornøyd med denne ordningen, fordi vårt mål er å gjøre kundene våre fornøyd. Det er veldig enkelt å få tilfredse kunder når vi har et så godt produkt, smiler han. 

Toyota er foreløpig den eneste produsenten som har et tilbud som dette. Og det gjelder for alle modeller mellom 5 og 10 år, samt alle motortyper opptil 200.000 km. 

Trygt bilhold i fokus

– Det er veldig mange deler som dekkes av garantien som kan regnes som «slitedeler», men som fortsatt dekkes. Sånn som for eksempel dynamo, startmotor og bremsecaliper, sier Cato. 

Tilbakemeldingene fra kunder som har tatt Toyota Relax i bruk har vært strålende. 

– De ønsker denne tryggheten. Man vet at det koster mer for originalservice hos merkeverksted, enn for uoriginal service. De velger Toyota Relax for å ha et problemfritt bilhold. 

Relaxed: Cato ønsker hele tiden det beste for kundene og da er det fint å kunne tilby 10 års garanti.

Det er denne sikkerheten bileiere skal oppleve når man har valgt Toyota. 

– Du skal kunne ha bilen på veien, ikke på verkstedet. Skjer det noe uforutsett, for eksempel et havari, så har du garanti på bilen selv om den har gått 150.000 kilometer og er åtte år gammel. Da får du ny motor på garantien. Hadde du ikke hatt garantien ville det medført store uforutsette utgifter for kunden, advarer Cato.

Garantien er en veldig stor trygghet for å slippe de store kostnadene, anbefaler han.

Tar tidligere kunder «inn i varmen»

Du får Toyota Relax Garanti, uavhengig om originalservice er fulgt tidligere. Har garantien gått ut, trer den i kraft etter at originalservicen er gjennomført. 

–  Det er mange produsenter som er firkantet på garantier. Der har Toyota valgt å gjøre det på en annen måte. Alle er velkommen inn i varmen igjen. Selv om du ikke har vært fast kunde hos originalverkstedet får du de samme godene når du kommer tilbake, lover han.

– Noen av kundene til Harila har ikke vært innom siden bilkjøpet, men vi ser at flere av de nå kommer tilbake fordi de har satt seg inn i fordelene til Toyota Relax, sier Cato fornøyd. 

Fornyet: Når denne Toyota Yarisen forlater Harila har den fått 1 år ekstra garanti.

Nå håper han at flere Toyota-eiere velger å benytte seg av en av markedets beste garantiordninger. 

Book din neste service hos Harila nå! 

Service, EU-kontroll, reparasjon eller hjulskift?