Hopp til innholdet
Åpent 08:00 - 16:00
Betongveien 3, 9515 Alta
Les mer
Åpent 07:30 - 16:00
Botnhågveien 31, 9300 Finnsnes

Harila Finnsnes fører følgende bilmerker

Les mer
Åpent 08:00 - 16:00
Finnmarksveien 56, 9602 Hammerfest

Harila Hammerfest fører følgende bilmerker

Les mer
Åpent 08:00 - 16:00
Skiferveien 2, 9511 Alta

Harila Motor (Alta) fører følgende bilmerker

Les mer
Åpent 08:00 - 16:00
Tanaveien 8, 9800 Vadsø

Harila Motor (Vadsø) fører følgende bilmerker

Les mer
Åpent 07:30 - 17:00
Skattørvn. 44, 9018 Tromsø

Harila Tromsø fører følgende bilmerker

Les mer
Åpent 07:30 - 15:30
Nordvarangerveien 652, 9802 Vestre Jakobselv

Harila Vestre Jakobselv fører følgende bilmerker

Les mer
Åpent 08:30 - 16:00
Skattørvn. 44, Tromsø

Lexus Tromsø fører følgende bilmerker

Les mer

Nyhet fra Toyota

Endelig er den her: Toyota lanserer sin første elbil!

Elbilen Toyota bZ4X er en innovativ og energieffektiv SUV. På Harila jubler de over å ha fått et helelektrisk alternativ i rangen – en nyvinning som attpåtil er skreddersydd for nordnorsk klima.

– Det er superviktig for oss at Toyota lanserer bZ4X. Det betyr at vi har en fullverdig produkt-range. Interessen for bilen har vært skyhøy, stråler Yngve Jakobsen, selger i Harila.

Harila har allerede solgt over 100 flunkende nye elbiler, og har en reservasjonsliste som teller over 300 interessenter. Jakobsen mener Toyota har truffet blink med bZ-modellene, og at vi som holder til nord for Polarsirkelen har fått et elektrisk alternativ som er perfekt tilpasset vårt klima.

– Det er en elbil som skapt for Tromsø og Nord-Norge! Den har høy bakkeklaring og fantastisk firehjulstrekksystem som ingen andre matcher. Varmepumpa er utrolig effektiv og gir varme med én gang, forklarer Jakobsen.

Perfeksjonert batteriteknologi

Selv om Toyota fremstår som ny som el-bilprodusent har merket perfeksjonert batteriteknologi gjennom nesten 25 års erfaring med utvikling av høykapasitetsbatterier. Eierne av bZ4X skal ha et bekymringsfritt forhold til rekkevidde.

– Den har en batteripakke på 71,4 kilowatt per time. Det er verdt å trekke fram at estimert rekkevidde med firehjulstrekk er over 45 mil, sier Jakobsen.

Det er også en batterikapasitet som varer år etter år. Etter 10 år (opp til 240.000 km) vil batteriet fremdeles være i stand til å oppnå 90 prosent av den opprinnelige ytelsen. Med på kjøpet får bileieren også langvarig og bekymringsfritt bilhold.

– Vi har også lansert ti års nybilgaranti, noe som er helt enestående i vår bransje. Så lenge bilen får sin årlige service hos oss, dekkes batteriet i Toyota bZ4X av en 10-års garanti slik at du ikke har noen som helst grunn til bekymring.

Kjempepositiv respons

De første bZ-ene har ankommet Harila, og de positive tilbakemeldingene har ikke latt vente på seg.

– Etter at vi fikk bZ4X i butikk har vi fått veldig gode tilbakemeldinger, blant annet fått på plassen i bilen, forteller Jakobsen entusiastisk.

Han beskriver bZ4X som en romslig SUV med god plass – litt større enn folkefavoritten RAV4 som er en svært populær bil på veiene i Troms og Finnmark. bZ4X er designet for å forbedre kjøreopplevelsen for alle, med stilig interiør og klasseledende benplass.

– Det er null problem med fem voksne i bilen, med meget god plass i baksetet. Det er en bred bil, så du har godt armslag som passasjer. I tillegg er bagasjerommet praktisk utformet og med justerbart bagasjeromsgulv.

Jakobsen og kollegene i Harila inviterer alle som kan være interessert i Toyota bZ4X innom forhandleren for å prate om mulighetene for en ny og innovativ elbil. Han føler seg sikker på at bilen kommer til å bli en folkefavoritt i på veiene i Nord-Norge.

– Man finner seg til rette i bilen med en gang, man skjønner dette er noe som kommer til å treffe, avslutter han med et smil.

Har du spørsmål om bilen? Ta kontakt med våre selgere.