Hopp til innholdet
Åpent 08:00 - 16:00
Betongveien 3, 9515 Alta
Les mer
Åpent 07:30 - 16:00
Botnhågveien 31, 9300 Finnsnes

Harila Finnsnes fører følgende bilmerker

Les mer
Åpent 08:00 - 16:00
Finnmarksveien 56, 9602 Hammerfest

Harila Hammerfest fører følgende bilmerker

Les mer
Åpent 08:00 - 16:00
Skiferveien 2, 9511 Alta

Harila Motor (Alta) fører følgende bilmerker

Les mer
Åpent 08:00 - 16:00
Tanaveien 8, 9800 Vadsø

Harila Motor (Vadsø) fører følgende bilmerker

Les mer
Åpent 07:30 - 17:00
Skattørvn. 44, 9018 Tromsø

Harila Tromsø fører følgende bilmerker

Les mer
Åpent 07:30 - 15:30
Nordvarangerveien 652, 9802 Vestre Jakobselv

Harila Vestre Jakobselv fører følgende bilmerker

Les mer
Åpent 08:30 - 16:00
Skattørvn. 44, Tromsø

Lexus Tromsø fører følgende bilmerker

Les mer

Lexus

Merket med høyest kundetilfredshet har blitt en folkefavoritt i Tromsø

Lexus er bilmerket som år etter år scorer høyest på kundetilfredshet blant bileiere i Norge. Siden årsskiftet har salget eksplodert på Harila Tromsø sin Lexus-avdeling, og er nå det mest solgte premiummerket i Ishavsbyen.

– Det har vært helt heftig siden januar, begynner Kristoffer Bremseth entusiastisk.

Han er en av to Lexus-selgere på Harila, og har virkelig hatt noe å henge fingrene i siden januar.

– Først og fremst har Lexus prestert bra nasjonalt. Det har blitt solgt 500 biler på tre måneder. Det er 200 flere enn i Sverige, som vanligvis knuser oss, forteller han.

Og all den tid salget går godt nasjonalt, har teamet i Lexus Tromsø virkelig vist muskler. Merket som tradisjonelt sett har en lojal kundegruppe har grepet markedsandeler i Ishavsbyen.

– Vi har solgt over 50 biler i Tromsø. Det er mer enn 10 prosent av det nasjonale salget. Disse bilene har også blitt levert, sier Bremseth tydelig fornøyd.

– Det har vært sinnsykt gøy, spesielt at vi har fått så mange nye kunder. Vi appellerer både til yngre mennesker og kunder som tidligere har kjørt andre merker. Det er vi stolte av, sier Bremseth.

Det eldgamle japanske konseptet «Takumi» er sentralt i både RZ og UX

Kampanje og biler som fenger

– Vi har hatt kampanje på UX og på RZ, som mest sannsynlig har hjulpet oss mye. Vi hadde 0 % fastrente på UX, og 2,95 % fastrente RZ, forklarer Bremseth.

– Og vi har kun solgt leasing i år, fortsetter han.

Dette har vært en suksessformel for Lexus Norge som fra 2024 annonserte at de kun tar inn elbiler.

RZ 450e er en luksus-SUV med spenstig akselerasjon og skarpe kjøreegenskaper. UX 300e er en premium crossover med helt ny tilnærming til elektrisk mobilitet – også designmessig.

Det eldgamle japanske konseptet «Takumi» er sentralt i begge modellene. Her er oppmerksomhet på detaljer altomfattende, fra den vakre håndslipte lakken til renromsmontering av helelektriske komponenter.

– Kjørekomforten på bilene er eksepsjonell. Når kundene har fått prøvekjøre bilen, så kommer de tilbake og skriver nærmest kontrakten i blinde. Såpass fornøyde er de med kjøreopplevelsen, smiler Kristoffer.

Kristoffer Bremseth, Lexus-selger hos Harila:

Kjørekomforten på bilene er eksepsjonell. Når kundene har fått prøvekjøre bilen, så kommer de tilbake og skriver nærmest kontrakten i blinde. Såpass fornøyde er de med kjøreopplevelsen.

Trygt bilhold

 Midt i intervjuet må Kristoffer ta telefonen. En potensiell kunde er på tråden. De avtaler prøvekjøring, enkelt og greit. Kanskje blir dette den neste Lexus-eieren i Ishavsbyen.

–  Vi opplever at mange kommer til oss og sier «jeg har hørt at det er så god service her». De har blitt anbefalt å komme til oss. Det er en tillitserklæring, og vi jobber kontinuerlig for å vise oss tilliten verdig.

I de åpne Lexus-lokalene på Harila Tromsø er det en behagelig atmosfære, og lite som vitner om at selgerne jobber på spreng med å levere ut biler til forventningsfulle eiere.

Her blir du møtt med en kopp kaffe og inviteres til å lære mer om modellene Lexus har troen på. Om Takumi-håndverk i verdensklasse, og hvordan kvalitet skapes på det prisbelønte Kyushu-anlegget i Japan.

År etter år troner Lexus øverst i undersøkelsen på kundetilfredshet blant norske bileiere. Det er tydelig at det så til de grader også gjelder blant kunder i Tromsø.

– Folk føler seg trygge når de velger Lexus. Bilene kommer med ti års garanti, og bileierne opplever at kjøretøyene har utrolig lite feil ved seg.

Om du vil sikre deg en RZ 450e eller UX 300e kan Bremseth gledelig informere om at kampanjen er fornyet etter suksessen hittil i år.

– Vi hadde 250 UX-tilgjengelige og 250 RS-tilgjengelige i starten av året. De er solgt, men nå har det kommet en ny bølge, sier han og inviterer alle interesserte til Harila på Skattøravegen.