Hopp til innholdet
Åpent 08:00 - 16:00
Betongveien 3, 9515 Alta
Les mer
Åpent 07:30 - 16:00
Botnhågveien 31, 9300 Finnsnes

Harila Finnsnes fører følgende bilmerker

Les mer
Åpent 08:00 - 16:00
Finnmarksveien 56, 9602 Hammerfest

Harila Hammerfest fører følgende bilmerker

Les mer
Åpent 08:00 - 16:00
Skiferveien 2, 9511 Alta

Harila Motor (Alta) fører følgende bilmerker

Les mer
Åpent 08:00 - 16:00
Tanaveien 8, 9800 Vadsø

Harila Motor (Vadsø) fører følgende bilmerker

Les mer
Åpent 07:30 - 17:00
Skattørvn. 44, 9018 Tromsø

Harila Tromsø fører følgende bilmerker

Les mer
Åpent 07:30 - 15:30
Nordvarangerveien 652, 9802 Vestre Jakobselv

Harila Vestre Jakobselv fører følgende bilmerker

Les mer
Åpent 08:30 - 16:00
Skattørvn. 44, Tromsø

Lexus Tromsø fører følgende bilmerker

Les mer

Toyota Relax Garanti

Veldig mange velger Toyota når de hører om dette

Tar du din Toyota inn til originalservice hos Harila får du automatisk ett år Toyota Relax Garanti, uten ekstra kostnad. Det er en drømmeordning for Toyota-eiere, stråler de ansatte på Harila.

Få garanti opp til 10 år eller 200.000 km med Toyota/Lexus Relax

Ved kjøp av ny Toyota kan du oppnå inntil 10 års garanti med Toyota Relax – en serviceaktivert garanti.

Garantien gis årlig fra år 4 til bilen er 10 år eller i inntil 200.000 km (det som først inntreffer), ved årlig utført Toyota Originalservice hos et autorisert Toyota-verksted i Norge.

Relax gjelder også brukte Toyota og Lexus, selv om du ikke har fulgt serviceintervallene hos oss tidligere.

For at garantien skal være gyldig, skal service og reparasjoner utføres i henhold til fastsatte spesifikasjoner og instruksjoner som beskrevet i brukerhåndboken. Det er bileiers ansvar å dokumentere at vedlikeholdet er utført hvis det ikke tas på et autorisert Toyota-verksted i Norge. Velger du et Toyota-verksted vil de stå ansvarlige for alt arbeid og garanti.

Belønner lojalitet

— Når garantien går ut etter at bilen har blitt fem år kan man få utvidet garantien med opptil 10 år hvis man tar original Toyota-service. Det er en lojalitetsgaranti. Hvis kunden bruker oss får de goder tilbake i form av utvidet garantitid, forklarer Cato Dahl Karlsen.

Cato er en av de dedikerte kunderådgiverne du møter hos Harila Tromsø. Han er full av lovord om Toyota Relax Garanti som trådte i kraft fra januar 2022.

— Vi er veldig fornøyd med denne ordningen, fordi vårt mål er å gjøre kundene våre fornøyd. Det er veldig enkelt å få tilfredse kunder når vi har et så godt produkt, smiler han.

Toyota er foreløpig den eneste produsenten som har et tilbud som dette. Og det gjelder for alle modeller mellom 5 og 10 år, samt alle motortyper opptil 200.000 km.

Trygt bilhold i fokus

— Det er veldig mange deler som dekkes av garantien som kan regnes som «slitedeler», men som fortsatt dekkes. Sånn som for eksempel dynamo, startmotor og bremsecaliper, sier Cato.

Tilbakemeldingene fra kunder som har tatt Toyota Relax i bruk har vært strålende.

— Kundene ønsker denne tryggheten. Man vet at det koster mer for originalserive hos merkeverksted, enn for uoriginal service. De velger Toyota Relax for å ha et problemfritt bilhold.

Det er denne sikkerheten bileiere skal oppleve når de velger Toyota.

— Du skal kunne ha bilen på veien, ikke på verkstedet. Skjer det noe uforutsett, for eksempel et havari, så har du garanti på bilen selv om den har gått 150.000 kilometer og er åtte år gammel. Da får du ny motor på garantien. Hadde du ikke hatt garantien ville det medført store uforutsette utgifter, advarer Cato.

Garantien er en veldig stor trygghet for å slippe de store kostnadene, anbefaler han.

Tar tidligere kunder «inn i varmen»

Du får. Toyota Relax Garanti, uavhengig av om originalservcie er fulgt tidligere. Har garantien fått ut, trer den i kraft igjen etter at originalservicen er gjennomført.

— Det er mange produsenter som er firkantet på garantier. Der har Toyota valgt å gjøre det på en annen måte. Alle er velkommen inn i varmen igjen. Selv om du ikke har vært fast kunde hos originalverkstedet får du de samme godene når du kommer tilbake, lover han.

— Noen av kundene til Harila har ikke vært innom siden bilkjøpet, men vi ser at flere av de nå kommer tilbake fordi de har satt seg inn i fordelene til Toyota Relax, sier Cato fornøyd.

Nå håper han at flere Toyota-eiere velger å benytte seg en av markedets beste garantiordninger.

Service, EU-kontroll, reparasjon eller hjulskift?

Garantier hos Toyota

5 års fabrikkgaranti

Garanti dekker enhver feil som skyldes fabrikasjons- eller monteringsfeil. Den gjelder i 5 år ved normal bruk eller 200.000 km (det som først inntreffer) uten kilometerbegrensning det første året.

3 års lakkgaranti

Garantien dekker overflaterust og lakkfeil som viser seg på et hvilken som helst lakkert karosseripanel og som skyldes materialfeil i 3 år, uansett kjørelengde.

12 års gjennomrustingsgaranti

Garantien gir dekning, uansett kjørelengde, mot gjennomrusting i karosseriet (innenfra og ut) som utvikler seg på grunn av korrosjon som skyldes materialfeil eller produksjonsfeil.

Utvidet hybridbatterigaranti i inntil 10 år

Ved utført Toyota Originalservice forlenges utvidet Hybrid batterigaranti med 12 måneder av gangen etter bilens garantiutløp eller 160.000 km (200.000 km for biler registrert etter 1. juli 2017), helt til bilen når 10 års alder.

5 års fabrikkgaranti – varebil

Garanti dekker enhver feil som skyldes fabrikasjons- eller monteringsfeil. Den gjelder i 5 år ved normal bruk eller 200.000 km (det som først inntreffer) uten kilometerbegrensning det første året.

3 års lakkgaranti – varebil

Garantien dekker overflaterust og lakkfeil som viser seg på et hvilken som helst lakkert karosseripanel og som skyldes materialfeil i 3 år, uansett kjørelengde.

6 års gjennomrustingsgaranti – varebil

Garantien gir dekning, uansett kjørelengde, mot gjennomrusting i karosseriet (innenfra og ut) som utvikler seg på grunn av korrosjon som skyldes materialfeil eller produksjonsfeil.

Toyota har en egen avtale for taxi.

  • 5 år/300.000 km
  • Kommer i tillegg til Toyota`s regulære garantibestemmelser

 

CERTIFIED PLUS – det beste valget for deg som ønsker trygghet og kvalitet når du skal kjøpe bruktbil.

Alle bilene har gjennom vår Certified Plus Kvalitetskontroll gjennomgått en grundig sikkerhet- og kvalitetssjekk for å sikre at de opprettholder den høye standarden vi setter til Certified Plus. Vi er så trygge på kvaliteten at alle Certified Plus biler leveres med 24 måneder garanti – ubegrenset kilometer. Utover dette gir vi inntil 10 års batterigaranti og inntil 15 års veihjelp, som du kan fornye hvert år gjennom Toyota Originalservice. Certified Plus er kun tilgjengelig hos Toyota merkeforhandlere for privatpersoner.

For å kunne gi deg bekymringsfritt bilhold, leveres hver nye Toyota med 12 måneders dekning av Toyota Eurocare inkludert. Toyota Eurocare sikrer deg veihjelp i hele 40 europeiske land både ved driftsstans uansett årsak, samt også førerfeil. Skulle uhellet være ute, har Toyota Eurocare en rekke gode løsninger å tilby slik at du kommer deg videre. Tar du Toyota Originalservice hos et autorisert Toyota-verksted i Norge årlig, eller ved hver 15.000 km (det som først inntreffer), vil du kunne få nye 12 måneder med Toyota Eurocare i inntil 15 år.